Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Mussenkampseweg 30, 8181PK Heerde

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Mussenkampseweg 30, 8181PK Heerde.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen Mussenkampseweg 30 in Heerde, voor het verbouwen van de woning en afwijken bestemmingsplan t.b.v. inwoning, verzonden op 26 oktober 2023 (zaaknummer R2023-00992). Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.heerde.nl/Inwoners/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaarschrift_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 08-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. 28430922ef4ebf6b6e297fd8234d184d

Gerelateerde berichten