Verleende omgevingsvergunning Eperweg 50a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van perifere detailhandel (verkoop van auto’s aan particulieren) en bedrijfsmatig gebruik van de agrarische en bos bestemming met een instandhoudingstermijn van 5 jaar.

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Eperweg 50a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van perifere detailhandel (verkoop van auto’s aan particulieren) en bedrijfsmatig gebruik van de agrarische en bos bestemming met een instandhoudingstermijn van 5 jaar..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 28 april 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimteiljke ordening ten behoeve van perifere detailhandel (verkoop van auto's aan particulieren) en bedrijfsmatig gebruik van de agrarische en bos besteming met een instandhoudingstermijn van 5 jaar op het perceel Eperweg 50a in Heerde (verzenddatum: 2 mei 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. 2ec2f5f8e7043535888725885686b33e

Gerelateerde berichten