Verleende omgevingsvergunning Sportlaan ongenummerd in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie B, nummer 3830: het plaatsen van een keerwand

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Sportlaan ongenummerd in Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie B, nummer 3830: het plaatsen van een keerwand.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 20 januari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het plaatsen van een keerwand op het perceel Sportlaan ongenummerd in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie B. Nummer 3830. (verzenddatum: 27 januari 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 08-06-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. 4e748ba94b6204902c4857e1be670562

Gerelateerde berichten