Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning Oldekampshof 1 in Heerde: het bouwen van twee padelbanen en vier lichtmasten en het aanbrengen van een aardenwal

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning Oldekampshof 1 in Heerde: het bouwen van twee padelbanen en vier lichtmasten en het aanbrengen van een aardenwal.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van twee padelbanen en vier lichtmasten en het aanbrengen van een aardenwal op het perceel Oldekampshof 1 in Heerde buiten behandeling heeft gelaten (verzenddatum: 3 februari 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar .

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 08-06-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. 83614a8440024593d8b231345ed7e6b0

Gerelateerde berichten