Vacature: Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Aan het werk in Wezep,  Gelderland als acceptant zakelijke schadeverzekeringen?

In de categorie Commercieel/Verkoop is een vacature vrijgekomen voor de functie van Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen. Je werkt hier in de Verzekeringen/Assuranti√ęn branche.

Je kunt per 2023-01-29T01:18:33+01:00 beginnen en de einddatum is op 2023-02-28T01:18:33+01:00. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 0 mensen gereageerd op de vacature Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen. 

Eisen vacature Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 24 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Wezep:


Salaris indicatie
Minimaal -

Werkperiode
2023-01-29T01:18:33+01:00 -2023-02-28T01:18:33+01:00

Werkuren
24-40

Locatie
Wezep,Gelderland

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Vast

Branche
¬†Verzekeringen/Assuranti√ęn

Functietitel
Acceptant

Direct solliciteren
https://www.lodewijkassurantien.nl/organisatie/vacatures/acceptant-zakelijke-schadeverzekeringen

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Lodewijk Assuranti√ęn door naar het volgende email adres ter name van te mailen. Bellen is ook mogelijk via . Vraag daarbij naar .

Zelf je vacature uitzetten via deHeerdegids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Lijkt de vacature Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen in Wezep iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Lodewijk Assuranti√ęn. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Heerde.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

deHeerdeGids Redactie
deHeerdeGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deHeerdegids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Heerde
  2. 989546bf-3691-593f-af7b-4eccfcdbc6ae

Meer vacatures in Heerde