Verleende omgevingsvergunning Kamperweg 78c in Heerde: het mogelijk maken dat er meer motorrijders tegelijk op het circuit kunnen rijden en het flexibeler maken van tijden waarbinnen crossactiviteiten mogen plaatsvinden

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Kamperweg 78c in Heerde: het mogelijk maken dat er meer motorrijders tegelijk op het circuit kunnen rijden en het flexibeler maken van tijden waarbinnen crossactiviteiten mogen plaatsvinden.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 10 mei 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het mogelijk maken dat er meer motorrijders tegelijk op het circuit kunnen rijden en het flexibeler maken van tijden waarbinnen crossactiviteiten mogen plaatsvinden op het perceel Kamperweg 78c in Heerde.   Dien een beroep in bij de rechtbank als u het hier niet mee eens bent   Dit kunt u doen als u op tijd een geldige zienswijze hebt ingediend, of als u belanghebbende bent. U kunt een beroepschrift indienen bij:   Rechtbank Gelderland afdeling bestuursrecht postbus 9030 6800 EM te Arnhem   U moet het beroep indienen binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd. In uw beroepschrift zet u de volgende dingen:   • de datum • uw naam en adres • een omschrijving van het besluit • de reden waarom u in beroep gaat • uw handtekening • een kopie van deze brief   Wilt u meer informatie hierover? Ga dan naar www.heerde.nl/beroep.

 

Onderwerp: milieuvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 30-05-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. acf8c7501eed2d95ff573c320af9d259

Gerelateerde berichten