Aromiek

Aromiek is een Massagetherapeut gelegen aan De Stege 5 in Veessen.

Meer informatie over Aromiek in Veessen

Aromiek is een praktijk die is opgericht door Annemieke in maart 2019. Naast haar baan in het ziekenhuis heeft ze altijd interesse gehad in natuurlijke manieren om het lichaam in balans te brengen. Als aromatherapeut en sport- en wellnessmasseur heeft ze een manier gevonden om cliënten weer in balans te brengen door middel van verschillende massage technieken en essentiële oliën. Daarnaast maakt ze ook handgemaakte en 100% natuurlijke zeep met oliën voor verschillende doeleinden, zoals het wassen van paarden en honden zonder schadelijke stoffen. Ook maakt ze verschillende soorten kruidenthee met verse kruiden die ook worden gebruikt tijdens de massages. In de hectische tijden van tegenwoordig is het belangrijk om goed voor ons lichaam te zorgen, en bij Aromiek is er aandacht voor zowel het lichaam als de klant zelf. De praktijk biedt diverse massages aan, evenals kruidenthee en natuurlijke zeep. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Annemieke.

Wil je weten wat Aromiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aromiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aromiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aromiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Aromiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aromiek

Bezoekers bekeken ook