Atletiekvereniging "De Gemzen"

Atletiekvereniging "De Gemzen" is een Sportclub gelegen aan Veldweg 1b in Heerde.

Meer informatie over Atletiekvereniging "De Gemzen" in Heerde

Atletiekvereniging "De Gemzen" is een actieve club in de regio Noord Veluwe die al meer dan 74 jaar bestaat. Ze zijn aangesloten bij de Atletiekunie en bieden naast klassieke atletiekdisciplines ook andere vormen van lopen en wandelen aan, zowel voor wedstrijd- als recreatiesporters. De club is er voor iedereen, of je nou een breedtesporter, talent, recreant of wedstrijdatleet bent. Sinds de oprichting in 1949 is de club gegroeid van 13 naar meer dan 400 leden, variërend in leeftijd van 6 tot 85 jaar.

Wil je weten wat Atletiekvereniging "De Gemzen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atletiekvereniging "De Gemzen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atletiekvereniging "De Gemzen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atletiekvereniging "De Gemzen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Atletiekvereniging "De Gemzen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atletiekvereniging “De Gemzen”

Bezoekers bekeken ook