autobedrijf Schaftenaar Wapenveld

autobedrijf Schaftenaar Wapenveld is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Groteweg 53 in Wapenveld.

Meer informatie over autobedrijf Schaftenaar Wapenveld in Wapenveld

Schaftenaar Auto's Wapenveld is een familiebedrijf dat sinds 1973 gevestigd is aan de Groteweg 53 in Wapenveld. Sinds 8 februari 2018 heeft zoon Bert het bedrijf overgenomen en is nu algemeen directeur. Ze verkopen occasions en repareren auto's van alle merken. Ze hebben een wisselende voorraad van ongeveer 50 auto's. De service omvat onderhoud, airco, APK en persoonlijk contact met deskundige monteurs. De prijzen zijn altijd scherp en zonder verrassingen achteraf. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om facturen per e-mail of post te ontvangen. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 038-4478349 / 06-54712224 en e-mailadres info@schaftenaarautoswapenveld.nl. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Wapenveld en de openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur, eventueel ook op afspraak in de avonduren.

Wil je weten wat autobedrijf Schaftenaar Wapenveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van autobedrijf Schaftenaar Wapenveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij autobedrijf Schaftenaar Wapenveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je autobedrijf Schaftenaar Wapenveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar autobedrijf Schaftenaar Wapenveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. autobedrijf Schaftenaar Wapenveld

Bezoekers bekeken ook