Autobedrijf van de Wetering

Autobedrijf van de Wetering is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Eperweg 46 in Heerde.

Meer informatie over Autobedrijf van de Wetering in Heerde

De tekst beschrijft een universele garage en 4x4 specialist die verschillende diensten aanbiedt, zoals de jaarlijkse APK en onderhoud van alle merken, en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast bieden ze specifieke diensten aan voor 4x4 voertuigen, met name voor Land Rover en Iveco. Ze zijn gespecialiseerd in Iveco's en bieden onderhoud, reparatie, keuring en accessoires aan voor deze voertuigen. Het bedrijf heeft een kentekenloket waar kentekens kunnen worden overgeschreven. Het contactinformatie omvat een telefoonnummer, e-mailadres en adres. Op de website zijn verschillende pagina's te vinden, waaronder Home, Diensten, 4x4, Iveco en Contact. Het bedrijf heeft ook een Facebook-pagina. Het is ontwikkeld door BGraphics & Bink Online en is eigendom van Wetering 4x4 met KVK-nummer 08040676.

Wil je weten wat Autobedrijf van de Wetering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf van de Wetering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf van de Wetering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf van de Wetering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Autobedrijf van de Wetering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf van de Wetering

Bezoekers bekeken ook