Autoschade Gebrs. Berghorst B.V.

Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. is een Autowasstraat gelegen aan Molenweg 9 in Heerde.

Meer informatie over Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. in Heerde

Autoschade Berghorst is een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoschadeherstel, motorschadeherstel, caravan en camperschadeherstel, autoruiten, service en carcleaning. Ze bieden kwaliteit, service en snelheid aan hun klanten en bieden altijd gratis vervangend vervoer bij schade. Ze hebben recente projecten zoals de vernieuwing van de wasstraat in 2016, een Harley Davidson project en het spuiten van een speciale kleur voor een Renault. Ze hebben ook acties zoals kortingen tijdens het Happy Hour in de wasstraat en een VIP-behandeling voor carwash in Heerde. Klanten kunnen online hun schade melden en binnen 24 uur wordt er contact met hen opgenomen. Er is ook gratis vervangend vervoer beschikbaar bij schade reparatie. Het bedrijf werkt voor A.A.S. Autoschade en is gesloten op zon- en feestdagen. Klanten kunnen de beoordelingen van het bedrijf bekijken op de website.

Wil je weten wat Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoschade Gebrs. Berghorst B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Autoschade Gebrs. Berghorst B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoschade Gebrs. Berghorst B.V.

Bezoekers bekeken ook