Aziatisch Fusion Restaurant Panda

Aziatisch Fusion Restaurant Panda is een Chinees restaurant gelegen aan Zwolseweg 75 in Heerde.

Meer informatie over Aziatisch Fusion Restaurant Panda in Heerde

Panda Heerde is een Aziatisch Fusion Restaurant gelegen aan de Zwolseweg 75 in Heerde. Ze serveren specialiteiten uit de Chinese, Kantonese en Indische keuken. Het restaurant is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals familiefeestjes, bedrijfsfeestjes en verjaardagen. Reserveren is mogelijk en het restaurant heeft plek voor 80 mensen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer 0578 - 69 12 81 of via e-mail info@panda-heerde.nl.

Wil je weten wat Aziatisch Fusion Restaurant Panda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aziatisch Fusion Restaurant Panda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aziatisch Fusion Restaurant Panda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aziatisch Fusion Restaurant Panda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Aziatisch Fusion Restaurant Panda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Aziatisch Fusion Restaurant Panda

Bezoekers bekeken ook