B & B De Rolders

B & B De Rolders is een Bed and Breakfast gelegen aan Revelingseweg 42 in Wapenveld.

Meer informatie over B & B De Rolders in Wapenveld

Bed & Breakfast de Rolders is een privé-accommodatie op de Veluwe in Wapenveld. Ze bieden drie gastenverblijven aan, waarvan twee geschikt zijn voor twee personen en één voor twee of vier personen. Elke kamer heeft een eigen stijl, genaamd Weidezicht, 't Schot en 't Boshuus. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht en de omgeving verkennen met een fiets. Voor het jaar 2022 hebben ze een gemiddelde score van 9.1 ontvangen van hun gasten. Het adres is Revelingseweg 42 in Wapenveld en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 27073738 en e-mailadres info@benbderolders.nl.

Wil je weten wat B & B De Rolders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B & B De Rolders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B & B De Rolders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B & B De Rolders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar B & B De Rolders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B & B De Rolders

Bezoekers bekeken ook