Verleende omgevingsvergunning De Haverkamp 15 in Heerde: het intern verbouwen en het wijzigen van de gevel van de woning

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning De Haverkamp 15 in Heerde: het intern verbouwen en het wijzigen van de gevel van de woning.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 4 april 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het intern verbouwen en het wijzigen van de gevel van de woning op het perceel De Haverkamp 15 in Heerde (verzenddatum: 13 april 2023).   Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-06-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. b31779b09da5bc4e0f766b01890d51fc

Gerelateerde berichten