Banketbakkerij Kamphorst

Banketbakkerij Kamphorst is een Banketbakkerij gelegen aan Dorpsstraat 15 in Heerde.

Meer informatie over Banketbakkerij Kamphorst in Heerde

Banketbakkerij Kamphorst bestaat 50 jaar en viert dit met leuke acties en lekkere aanbiedingen. Ze hebben onder andere een Jubileum Slagroomtaartje in hun assortiment. Daarnaast bieden ze ook diverse andere gebakjes en lekkernijen aan, zoals de Aardbeienslof, Aardbeislof Klein, Aardbei Taart, Aardbeischelpjes, Appelfleurtje, Schuimbollen, Aardbeienslof, Heerdenaartje, Bonbons, Saucijzenbroodje, Appelkanjers en Vers Fruitslof. Banketbakkerij Kamphorst heeft winkels in Heerde en Epe en je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat Banketbakkerij Kamphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Kamphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Kamphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Kamphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Banketbakkerij Kamphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Banketbakkerij Kamphorst

Bezoekers bekeken ook