BedandBrocante

BedandBrocante is een Bed and Breakfast gelegen aan Kolthoornseweg 3 in Heerde.

Meer informatie over BedandBrocante in Heerde

Dit schattige bakhuisje, gelegen op een afgelegen plek, is een pittoreske en zorgvuldig gerenoveerde accommodatie. Het huisje is ingericht in een brocante stijl en heeft een uniek concept waarbij de meeste meubels te koop zijn. Het huisje is van alle gemakken voorzien, inclusief een eigen keuken en terras. Het terrein wordt omringd door weilanden met koeien en paarden, waardoor het een rustige en bijzondere plek is. Het huisje is ook corona-proof, aangezien het vrijstaand is en voldoende ruimte biedt. Daarnaast is het mogelijk om zelf in te checken. De voorwaarden voor verblijf zijn dat roken niet is toegestaan en er maximaal 2 personen kunnen verblijven. Inchecken kan vanaf 15.00 uur en uitchecken is om 11.00 uur.

Wil je weten wat BedandBrocante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BedandBrocante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BedandBrocante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BedandBrocante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar BedandBrocante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BedandBrocante

Bezoekers bekeken ook