Vacature: Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder

Aan het werk in Heerde,  Gelderland als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder, Onderhoudsmonteur elektrotechniek?

In de categorie Productie/Uitvoerend is een vacature vrijgekomen voor de functie van Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder. Je werkt hier in de Horeca branche.

Je kunt per 18-03-2023 beginnen en de einddatum is op 17-05-2023. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder. 

Eisen vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 36 uren in de week met een maximale werkweek van 36  uren.

In het kort over deze vacature in Heerde:


Salaris indicatie
Minimaal 2600- 3631

Werkperiode
18-03-2023 -17-05-2023

Werkuren
36-36

Locatie
Heerde,Gelderland

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Horeca

Functietitel
Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Direct solliciteren
https://easyapply.jobs/r/lfe85Vl1ZgB6Kl3LzBaH

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via WerkTalent door naar het volgende email adres ralfnieuwenhuis@mail.werktalent.nl ter name van Ralf te mailen. Bellen is ook mogelijk via 31633141705. Vraag daarbij naar Ralf Nieuwenhuis.

Zelf je vacature uitzetten via deHeerdegids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder

Lijkt de vacature Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder in Heerde iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiĂ«le werkgever WerkTalent. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Heerde.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

deHeerdeGids Redactie
deHeerdeGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deHeerdegids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Heerde
  2. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als onderhoudsmonteur bij Bolletje Heerde? Lees dan snel verder WerkTalent 18-03-2023

Meer vacatures in Heerde