Berry Bouman Personal Training

Berry Bouman Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Veldkampseweg 2A in Heerde.

Meer informatie over Berry Bouman Personal Training in Heerde

Berry Bouman personal training biedt individuele en partnertrainingen aan in Heerde, Epe, Hattem, Wezep, Wapenveld, Zwolle en omgeving. De personal trainer helpt mensen bij het behalen van hun doelen, zoals het verbeteren van de conditie, het verliezen van gewicht en het veranderen van de levensstijl. De trainingen zijn aangepast aan de behoeften en doelen van de klant en richten zich op verschillende aspecten zoals buikspieren, balans, snelheid en kracht. Voor vragen over personal training kan er contact worden opgenomen via info@bbpersonaltraining.nl of telefonisch via 0623936572. De trainingen vinden plaats in sportscenter Bijsterbosch Heerde of op locatie in overleg.

Wil je weten wat Berry Bouman Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berry Bouman Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berry Bouman Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berry Bouman Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Berry Bouman Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berry Bouman Personal Training

Bezoekers bekeken ook