BeterKlus

BeterKlus is een Bouwbedrijf gelegen aan Nachtegaalweg 64 in Wapenveld.

Meer informatie over BeterKlus in Wapenveld

BeterKlus is een bedrijf dat professionele hulp biedt bij zowel grote als kleine klussen in en rondom het huis of bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in houtrotherstel en het maken van op maat gemaakte (wand)kasten. BeterKlus biedt advies dat is afgestemd op de wensen van de klant en hanteert de beste prijs. Ze geven garantie op elke klus volgens de voorwaarden van het VLOK. Afspraken en offertes zijn altijd kosteloos. Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte of afspraak kunt u contact opnemen met BeterKlus.

Wil je weten wat BeterKlus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeterKlus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeterKlus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeterKlus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar BeterKlus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. BeterKlus

Bezoekers bekeken ook