Vacature: Technisch commercieel medewerker binnendienst

Aan het werk in Epe,  Gelderland als Technisch commercieel medewerker binnendienst, Technisch Administratief Medewerker?

In de categorie Techniek is een vacature vrijgekomen voor de functie van Technisch commercieel medewerker binnendienst. Je werkt hier in de Techniek branche.

Je kunt per 2023-02-01T00:00:00+01:00 beginnen en de einddatum is op 2023-04-01T00:00:00+02:00. Je kunt aan de slag met een Tijdelijk contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 0 mensen gereageerd op de vacature Technisch commercieel medewerker binnendienst.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Technisch commercieel medewerker binnendienst. 

Eisen vacature Technisch commercieel medewerker binnendienst

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens Lagere school  zijn. De functie is voor minimaal 32 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Epe:


Salaris indicatie
Minimaal -

Werkperiode
2023-02-01T00:00:00+01:00 -2023-04-01T00:00:00+02:00

Werkuren
32-40

Locatie
Epe,Gelderland

Opleidingsniveau
Lagere school

Contracttype
 Tijdelijk

Branche
 Techniek

Functietitel
Commercieel Medewerker Binnendienst

Direct solliciteren
https://easyapply.jobs/r/uerer4u1Z0t79u186Iix

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Actief Werkt! Uitzendbureau door naar het volgende email adres vaassen@actiefwerkt.nl ter name van Amy te mailen. Bellen is ook mogelijk via 0578 57 63 00. Vraag daarbij naar Amy da Costa.

Zelf je vacature uitzetten via deHeerdegids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Technisch commercieel medewerker binnendienst

Lijkt de vacature Technisch commercieel medewerker binnendienst in Epe iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Actief Werkt! Uitzendbureau. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Technisch commercieel medewerker binnendienst eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Technisch commercieel medewerker binnendienst en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Heerde.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

deHeerdeGids Redactie
deHeerdeGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deHeerdegids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures Heerde
  2. c95f311f-b45a-59ba-bdf0-c4fe5a92bf8f

Meer vacatures in Heerde