Camping de Klippen

Camping de Klippen is een Kampeerterrein gelegen aan Klippenweg 4 in Heerde.

Meer informatie over Camping de Klippen in Heerde

Camping de Klippen is een camping gelegen in de gemeente Heerde, direct aan het bos en omringd door rustige landwegen. De camping heeft 140 plaatsen en is vooral geschikt voor rustzoekende 50-plussers. De toiletgebouwen zijn van uitstekende kwaliteit en er is draadloos internet beschikbaar tegen betaling. Er zijn geen faciliteiten op de camping zelf, maar in de omgeving zijn er mogelijkheden om te winkelen, te eten en watersporten te beoefenen bij het Heerderstrand. Ook is er de mogelijkheid om te wandelen of fietsen in het bos dat direct aan de camping grenst. Op de website van de camping zijn actuele informatie over bezienswaardigheden in de omgeving en nieuws over de camping te vinden. Bij de receptie kunnen gasten terecht voor verschillende zaken, zoals lokale nieuwtjes, gasflessen, munten voor wassen en drogen, muntjes voor de douches, codes voor internet toegang en het stellen van vragen. De openingstijden van de receptie zijn beperkt en er wordt gevraagd om rust tussen 12.00 en 13.30 uur. In geval van nood kan er altijd aangebeld worden bij de receptie.

Wil je weten wat Camping de Klippen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Klippen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Klippen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Klippen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Camping de Klippen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Klippen

Bezoekers bekeken ook