CapabilIT

CapabilIT is een Softwarebedrijf gelegen aan Hondenbergseweg 1a in Wapenveld.

Meer informatie over CapabilIT in Wapenveld

De tekst beschrijft Marc Kamerbeek, een specialist op het gebied van Cloud architectuur, DevOps en Kubernetes. Hij heeft jarenlange ervaring in het werken met systemen met hoge prestaties en beschikbaarheid. Hij lost dagelijks architecturale en ontwikkelingsproblemen op en heeft zich gespecialiseerd in Kubernetes, Linux/Unix-systemen, Cloud Computing, Machine Learning, Java, CI/CD, Microservices Architectuur, Performance monitoring, Docker, Spring Boot, API Gateways, Oauth2 Security en het opzetten van HA Databases (MongoDB, Postgres). Hij geeft ook workshops om anderen te helpen nieuwe technologieën te ontdekken. Marc Kamerbeek gelooft dat er geen universele oplossing is en dat het belangrijk is om de juiste tools te gebruiken voor elke taak. Hij heeft passies voor zijn familie, mountainbiken, snowboarden, programmeren, machine learning, cloud computing, IoT en gedistribueerde schaalbare systemen.

Wil je weten wat CapabilIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CapabilIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CapabilIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CapabilIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar CapabilIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. CapabilIT

Bezoekers bekeken ook