Computer Service Spek

Computer Service Spek is een Computerondersteuning en -services gelegen aan 1e Hoornerveenseweg 7 in Heerde.

Meer informatie over Computer Service Spek in Heerde

Welkom op de website van Computer Service Spek, een specialist in computerhulp aan huis of bedrijf. Ze hebben meer dan 18 jaar ervaring en zijn Microsoft Partner. Ze bieden reparaties, installaties en de verkoop van nieuwe computers en laptops. Ze leveren startklare systemen en zijn ook gespecialiseerd in het repareren van Apple-apparatuur. Ze hebben een eigen reparatieruimte en kunnen snel en vakkundig reparaties uitvoeren. Ze bieden ook vrijblijvende offertes aan huis. Op de website staat alle informatie over hun diensten en ze bieden ook hulp op afstand aan.

Wil je weten wat Computer Service Spek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computer Service Spek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computer Service Spek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computer Service Spek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Computer Service Spek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computer Service Spek

Bezoekers bekeken ook