Cosmedisch Centrum Heerde

Cosmedisch Centrum Heerde is een Voetverzorging gelegen aan Gerard van Velde Passage 25 in Heerde.

Meer informatie over Cosmedisch Centrum Heerde in Heerde

Het Cosmedisch Centrum Heerde biedt een breed scala aan hoogwaardige cosmedische behandelingen voor het lichaam, evenals ondersteunende producten. Ze bieden onder andere medische pedicure, schoonheidsverzorging, waxen, manicure, coldplasma, massage, fysiotherapie, voetreflextherapie en podologie. Daarnaast hebben ze een thuiszorgwinkel waar verschillende handige hulpmiddelen te vinden zijn. Het centrum bestaat al 10 jaar en biedt ook cadeaubonnen aan. Het adres van het centrum is Gerard van Velde Passage 25 in Heerde en de openingstijden variëren per dag van de week. Er zijn verschillende contactpersonen beschikbaar voor afspraken en informatie.

Wil je weten wat Cosmedisch Centrum Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmedisch Centrum Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmedisch Centrum Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmedisch Centrum Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Cosmedisch Centrum Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmedisch Centrum Heerde

Bezoekers bekeken ook