Cultuurplein Noord Veluwe

Cultuurplein Noord Veluwe is een Cultureel centrum gelegen aan Griftstraat 8 in Heerde.

Meer informatie over Cultuurplein Noord Veluwe in Heerde

Cultuurplein is het centrum voor cultuureducatie en -participatie op de Noord Veluwe. Ze bieden kunst- en cultuurprogramma's en projecten aan om scholen, organisaties en andere doelgroepen te helpen ontwikkelen. Cultuurplein is een partner voor lokale en regionale partijen en staat open voor samenwerking. Ze bieden onder andere hiphoplessen in Heerde voor kinderen vanaf 12 jaar, danslessen voor volwassenen in Epe en inspiratiesessies voor muziekverenigingen in het najaar van 2023. Men kan direct contact opnemen met Cultuurplein via het telefoonnummer 0578 760100 en zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Cultuurplein Noord Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cultuurplein Noord Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cultuurplein Noord Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cultuurplein Noord Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Cultuurplein Noord Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cultuurplein Noord Veluwe

Bezoekers bekeken ook