De Bankenburg

De Bankenburg is een Kampeerterrein gelegen aan 12 - B, Wapenvelderkerkweg in Heerde.

Meer informatie over De Bankenburg in Heerde

De Bankenburg is een historisch landgoed met een boerenhoeve uit 1716, gelegen in een landelijke omgeving. Het kampeerterrein biedt 25 ruime plaatsen en is omgeven door prachtige oude boompartijen en houtsingels waar veel vogelsoorten beschutting vinden. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers, zelfs in het hoogseizoen is het er niet druk. Er zijn diverse voorzieningen zoals elektriciteit, watertappunten, modern sanitair en directe toegang tot het Apeldoorns kanaal. Het terrein is autoluw en ligt direct aan fietsknooppunt 90. Huisdieren zijn welkom en er is de mogelijkheid om een nacht te verblijven voor fietsers en wandelaars. Kleine campers zijn beperkt welkom, dus informeer van tevoren naar beschikbaarheid. De Bankenburg is gelegen aan de Wapenvelder Kerkweg 12 - B in Heerde. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat De Bankenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bankenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bankenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bankenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar De Bankenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bankenburg

Bezoekers bekeken ook