De Veluwse Veenhoeve

De Veluwse Veenhoeve is een Groepsaccommodatie gelegen aan Eikenlaan 1 in Heerde.

Meer informatie over De Veluwse Veenhoeve in Heerde

De Veluwse Veenhoeve is een exclusieve luxe groepsaccommodatie op de Veluwe, waar in- en ontspanning samenkomen. De accommodatie is geschikt voor 8-12 personen en beschikt over faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, sauna, jacuzzi, wellness en sport- en spelactiviteiten. Het gastenhuis heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers, en er is gratis wifi beschikbaar op het hele terrein. Het verwarmde zwembad is bijna het hele jaar door te gebruiken en naast het zwembad bevindt zich een wellness blokhut met sauna, kruidenbaden en een jacuzzi. Op het terrein is er ruimte om te sporten en er zijn verschillende activiteiten in de omgeving, zoals golfen en paardrijden. De accommodatie is goed bereikbaar en biedt veel privacy. Er zijn ook plannen voor uitbreiding van het complex met meer vakantiewoningen en faciliteiten voor rolstoelgebruikers.

Wil je weten wat De Veluwse Veenhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Veluwse Veenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Veluwse Veenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Veluwse Veenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar De Veluwse Veenhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Veluwse Veenhoeve

Bezoekers bekeken ook