Denk-w

Denk-w is een Ingenieursbureau gelegen aan IJsseldijk 9 in Veessen.

Meer informatie over Denk-w in Veessen

DENK! is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in energiebesparende installatieconcepten en praktisch toepasbare ontwerpen voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat. Ze richten zich op werktuigbouwkundige installaties voor diverse bedrijfspanden, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Enkele projecten waar ze aan hebben gewerkt zijn Koninklijke Euroma B.V. in Zwolle, Bresc in Werkendam en Eurofins in Heerenveen. Ze zijn actief bezig met onder andere een interview in het tv-programma De Barometer, een nieuw project bij Technische Unie in Alkmaar, en het belang van ventilatie voor zowel gezondheid als energiebesparing. Ze streven naar hoogwaardige installaties, zoals bij het laboratorium van Eurofins in Heerenveen. DENK! is een landelijk opererend adviesbureau en hun doel is om een gezond en energiezuinig binnenklimaat te creëren met innovatieve technologische oplossingen.

Wil je weten wat Denk-w verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Denk-w of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Denk-w? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denk-w het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Denk-w reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Denk-w

Bezoekers bekeken ook