Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages

Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages is een Massagetherapeut gelegen aan Gerard van Velde Passage 25 in Heerde.

Meer informatie over Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages in Heerde

Esther Labohm biedt sport- en ontspanningsmassages aan, evenals coaching bij burn-out. Ze heeft verschillende massages van verschillende lengtes, zoals ontspanningsmassages van 60, 45 en 30 minuten, sportmassages van dezelfde lengtes, hotstonemassages van 60 minuten, stoelmassages van 20 minuten en voetmassages van 20 minuten. Esther is al sinds 1997 een toegewijde beoefenaar van massage en geniet van het helpen van mensen en het ontdekken van de kracht van massage. Ze werkt met topsporters en biedt ook een veilige en verzorgende omgeving voor mensen in haar praktijk. Ze is altijd op zoek naar nieuwe behandelingen en therapieën en biedt vanaf 2023 ook coachinggesprekken bij burn-out aan. Ze is gevestigd in Apeldoorn en Heerde. Contact opnemen kan via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages

Bezoekers bekeken ook