Aanvraag omgevingsvergunning Revelingseweg ongenummerd in Wapenveld. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie M. Nummer 1676: het plaatsen van een erfafscheiding

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning Revelingseweg ongenummerd in Wapenveld. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie M. Nummer 1676: het plaatsen van een erfafscheiding.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 5 mei 2023 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Revelingseweg ongenummerd in Wapenveld. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie M. Nummer 1676. Heeft u vragen over deze aanvraag of wilt u de betreffende stukken inzien dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. f8c7ea34b6a1e3ab8a350e32f4b85055

Gerelateerde berichten