Facet trainingen

Facet trainingen is een Trainingscentrum gelegen aan Groteweg 5 in Wapenveld.

Meer informatie over Facet trainingen in Wapenveld

Facet Trainingen is een bureau dat trainingen aanbiedt aan medewerkers in de zorg en het (speciaal) onderwijs die te maken hebben met cliënten met een complexe hulpvraag. Ze bieden deskundigheidsbevordering aan op het gebied van agressiepreventie en -hantering en spanning in de driehoek cliënt-familie-begeleider. Het bureau maakt gebruik van verschillende vormen van leren, zoals bijeenkomsten, e-learning en e-coaching. Ze streven naar maatwerk en ontwikkelen leertrajecten die verder gaan dan alleen een training. Facet Trainingen is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en hun cursussen en studiedagen zijn vrijgesteld van BTW. De contactgegevens van Facet Trainingen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Facet trainingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Facet trainingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Facet trainingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Facet trainingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Facet trainingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Facet trainingen

Bezoekers bekeken ook