Felice Beauty & Nails

Felice Beauty & Nails is een Schoonheidssalon gelegen aan De Kade 21 in Wapenveld.

Meer informatie over Felice Beauty & Nails in Wapenveld

Felice Beauty & Nails is een salon waar u terecht kunt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, ontharen, kunstnagels en make-up. Ze bieden ook het R-Collageen Booster voedingssupplement aan, dat helpt bij het aanvullen van collageen in het lichaam. De salon is gelegen in Wapenveld en heeft parkeerplaatsen voor de deur. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via telefoon of e-mail. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en de salon volgen op sociale media.

Wil je weten wat Felice Beauty & Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Felice Beauty & Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Felice Beauty & Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Felice Beauty & Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Felice Beauty & Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Felice Beauty & Nails

Bezoekers bekeken ook