Fiks Afbouw

Fiks Afbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Wapenvelder Zand 13-1 in Wapenveld.

Meer informatie over Fiks Afbouw in Wapenveld

Fiks Afbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in saus-, stuc- en spackwerk. Ze hebben een breed assortiment aan diensten en streven ernaar om overlast bij verbouwingen of renovaties tot een minimum te beperken. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en biedt 5 jaar garantie op hun werk. Er zijn verschillende positieve ervaringen van tevreden klanten die het vakmanschap en de goede service van Fiks Afbouw benadrukken. Voor advies en verschillende afbouwwerkzaamheden kan er contact worden opgenomen met het bedrijf. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fiks Afbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiks Afbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiks Afbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiks Afbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Fiks Afbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiks Afbouw

Bezoekers bekeken ook