gelackt

gelackt is een Nagelstudio gelegen aan Dahliastraat 19 in Heerde.

Meer informatie over gelackt in Heerde

In de tekst wordt benadrukt dat self-care geen luxe is, maar een noodzaak. De tekst beschrijft een schoonheidssalon in Heerde die gespecialiseerd is in permanente make-up en nagelbehandelingen. De salon streeft naar tevreden klanten en perfecte resultaten. Ze bieden behandelingen aan zoals gelpolish met een rubberbase of Biab buildergel, wat zorgt voor sterke en gezonde nagels. Daarnaast bieden ze semi-permanente make-up aan, specifiek voor wenkbrauwen, wat veel tijd kan besparen. Ook is er een behandeling voor gelpolish op teennagels, waardoor je 6 tot 8 weken mooie nagels hebt.

Wil je weten wat gelackt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van gelackt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gelackt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gelackt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar gelackt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. gelackt

Bezoekers bekeken ook