Gezondheidscentrum Heerde

Gezondheidscentrum Heerde is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Brinklaan 7 t/m 15 in Heerde.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Heerde in Heerde

Gezondheidscentrum Heerde is het eerste aanspreekpunt voor gezondheidsvragen en -problemen voor de inwoners van Heerde, Hoorn, Veessen en Vorchten. Het centrum heeft vakbekwame zorgprofessionals uit verschillende disciplines die samenwerken om passende eerstelijnszorg van hoge kwaliteit te bieden. Ze werken volgens de laatste inzichten en richtlijnen en volgen zorginnovaties op de voet. Het gezondheidscentrum is rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar. Er zijn verschillende zorgaanbieders gevestigd in het centrum, waaronder huisartsen, een apotheek, een fysiotherapeutisch centrum, een praktijk voor oefentherapie, een specialist in voeten, voedingsvoorlichting en dieetadvies, thuiszorg, een bloedpriklocatie, kinderfysiotherapie, ergotherapie en chirurgie.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Heerde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Heerde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Heerde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Heerde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Heerde. Opzoek naar Gezondheidscentrum Heerde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Heerde

Bezoekers bekeken ook