Verleende omgevingsvergunning Beatrixweg 3 in Heerde: het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de woning (een gemeentelijk monument)

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Beatrixweg 3 in Heerde: het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de woning (een gemeentelijk monument).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 2 maart 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de woning (een gemeentelijk monument) op het perceel Beatrixweg 3 in Heerde (verzenddatum: 7 maart 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-107731

Gerelateerde berichten