Ontwerpbestemmingsplan Centrumplan Heerde, ter inzage

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Centrumplan Heerde, ter inzage.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Centrumplan, Heerde met de daarbij behorende stukken ter inzage liggen. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van 69 woningen en commerciële functies op de locatie voormalige gemeentewerf, de locatie ABN, de locatie Van den Belt en de locatie Van Setten Van Loenen.U kunt de stukken inzienDat kan van 26 april tot en met 7 juni 2023. U kunt het bestemmingsplan in diezelfde periode ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0246.HDEBPCentrumPlan-ON01) en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.U kunt tot en met dinsdag 7 juni uw zienswijze gevenDit kunt u op 3 manieren doen:1.U stuurt een brief naar de gemeenteraad (Postbus 175, 8180 AD Heerde).2.U dient uw zienswijze in via www.heerde.nl/zienswijze.3.U geeft uw zienswijze in een gesprek. Voor een afspraak hiervoor kunt u bellen met Niek Haverkamp of Thom Melenhorst, via 0578 – 69 94 94.26 april 2023Het college, Drs. J.W. Wiggers BurgemeesterB. van Zuthem SecretarisGepubliceerd inDigitale Staatscourant, gemeentepagina en www.heerde.nlDatum publicatie26 april 2023Periode ter inzage26 april t/m 7 juniBehandelend ambtenaarNiek HaverkampBij afwezigheidThom Melenhorst

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-179535

Gerelateerde berichten