Melding ‘Besluit lozen buiten inrichtingen’ Steenvoortseweg 4a in Heerde: het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding ‘Besluit lozen buiten inrichtingen’ Steenvoortseweg 4a in Heerde: het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij een melding op grond van het ‘Besluit lozen buiten inrichtingen’ heeft ontvangen voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem op het perceel Steenvoortseweg 4a in Heerde.Het Besluit lozen buiten inrichtingen is in te zien via http://wetten.overheid.nl. Tegen meldingen besluit lozen buiten inrichtingen staat geen mogelijkheid voor beroep open.Heeft u vragen over deze melding dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 08-06-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-191489

Gerelateerde berichten