Sloopmelding Dorpsstraat 7 in Heerde: het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de gemeentewerf en het slopen van de gemeentewerf

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Sloopmelding Dorpsstraat 7 in Heerde: het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de gemeentewerf en het slopen van de gemeentewerf.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 21 april 2023 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de gemeentewerf en het slopen van de gemeentewerf op het perceel Dorpsstraat 7 in Heerde. Heeft u vragen over deze melding dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-201282

Gerelateerde berichten