Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Badhuisweg 3 in Heerde: het vernieuwen en vergroten van een bijgebouw en wijzigen gebruik in logies voor maatschappelijk belang

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Badhuisweg 3 in Heerde: het vernieuwen en vergroten van een bijgebouw en wijzigen gebruik in logies voor maatschappelijk belang.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 31 mei 2023 de termijn om te beslissen op een aanvraag omgevingsvergunning voor het vernieuwen en vergroten van een bijgebouw en wijzigen gebruik in logies voor maatschappelijk belang op het perceel Badhuisweg 3 in Heerde met 6 weken heeft verlengd (verzenddatum: 2 juni 2023).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-255438

Gerelateerde berichten