Sloopmelding Eperweg 37a in Heerde: het slopen van de middenspanningsruimte en het verwijderen van asbesthoudende materialen

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Sloopmelding Eperweg 37a in Heerde: het slopen van de middenspanningsruimte en het verwijderen van asbesthoudende materialen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 15 juni 2023 een sloopmelding heeft ontvangen voor het slopen van de middenspanningsruimte en het verwijderen van asbesthoudende materialen op het perceel Eperweg 37a in Heerde.Heeft u vragen over deze melding dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-290722

Gerelateerde berichten