Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Eeuwlandseweg ongenummerd, kavel C, in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie A. Nummer 3334: het bouwen van een woning

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Eeuwlandseweg ongenummerd, kavel C, in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie A. Nummer 3334: het bouwen van een woning.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 11 maand 2023 de termijn om te beslissen op een aanvraag omgevingsvergunning voorhet bouwen van een woning op het perceel Eeuwlandseweg ongenummerd, kavel C, in Heerde. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie A. Nummer 3334 met 8 weken heeft verlengd (verzenddatum: 18 juli 2023).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 26-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-324617

Gerelateerde berichten