Melding Activiteitenbesluit Veldkampseweg 4B in Heerde: het bouwkundig wijzigen van de bestaande hefbrug

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding Activiteitenbesluit Veldkampseweg 4B in Heerde: het bouwkundig wijzigen van de bestaande hefbrug.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij een melding op grond van het Activiteitenbesluit heeft ontvangen voor het bouwkundig wijzigen van de bestaande hefbrug op het perceel Veldkampseweg 4B in Heerde.Voor inrichtingen die onder het Activiteitenbesluit vallen is geen omgevingsvergunning nodig, maar moet worden voldaan aan de algemene voorschriften behorende bij het Activiteitenbesluit (in te zien via www.wetten.nl). Tegen meldingen Activiteitenbesluit staat geen mogelijkheid voor bezwaar en beroep open. Heeft u vragen over deze melding dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 01-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-455245

Gerelateerde berichten