Sloopmelding Kommerseweg 6 in Heerde: het verwijderen van asbesthoudende materialen uit en het volledig slopen van de schuur

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Sloopmelding Kommerseweg 6 in Heerde: het verwijderen van asbesthoudende materialen uit en het volledig slopen van de schuur.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 31 oktober 2023 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit en het volledig slopen van de schuur op het perceel Kommerseweg 6 in Heerde.Heeft u vragen over deze melding dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleidRuimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 15-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-470769

Gerelateerde berichten