Weigering omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde: het kappen van een conifeer en drie eiken

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Weigering omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde: het kappen van een conifeer en drie eiken.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 23 januari 2022 een omgevingsvergunning heeft geweigerd voor het kappen van een conifeer en drie eiken op het perceel Dorpsstraat 31 in Heerde (verzenddatum: 26 januari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-49808

Gerelateerde berichten