Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Molenweg 1a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Molenweg 1a in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 2 februari 2023 de termijn om te beslissen op een aanvraag omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een dierenkliniek op het perceel Molenweg 1a in Heerde met 6 weken heeft verlengd (verzenddatum: 3 februari 2023).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-61755

Gerelateerde berichten