Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning Oenerweg 50a in Heerde: het plaatsen van een erfafscheiding

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Buiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning Oenerweg 50a in Heerde: het plaatsen van een erfafscheiding.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij de aanvraag omgevingsvergunning voor het plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Oenerweg 50a in Heerde buiten behandeling heeft gelaten (verzenddatum: 13 februari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar .

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-71762

Gerelateerde berichten