Verleende omgevingsvergunning Eikenlaan 8 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het plaatsen van zonnepanelen op de grond.

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Eikenlaan 8 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het plaatsen van zonnepanelen op de grond..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 10 februari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het plaatsen van zonnepanelen op de grond op het perceel Eikenlaan 8 in Heerde (verzenddatum: 10 februari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-72061

Gerelateerde berichten