Geen omgevingsvergunning nodig Schraatgraverweg ongenummerd in Wapenveld, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie M, nummers 1318 en 1585: het realiseren van een natuurvriendelijke oever en het aanleggen van 2 stuwtjes langs/in de watergang

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geen omgevingsvergunning nodig Schraatgraverweg ongenummerd in Wapenveld, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie M, nummers 1318 en 1585: het realiseren van een natuurvriendelijke oever en het aanleggen van 2 stuwtjes langs/in de watergang.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 15 februari 2023 hebben besloten dat voor het realiseren van een natuurvriendelijke oever en het aanleggen van twee stuwtjes langs/in de watergang geen omgevingsvergunning nodig is op het perceel Schraatgraversweg ongenummerd in Wapenveld. Kadastraal bekend gemeente Heerde. Sectie M. Nummer 1318 en 1585 (verzenddatum: 17 februari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 29-05-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-84188

Gerelateerde berichten