Verleende omgevingsvergunning Tussen de percelen Badhuisweg 1 en 3 in Heerde: het kappen van een boom

DeHeerdegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning Tussen de percelen Badhuisweg 1 en 3 in Heerde: het kappen van een boom.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 20 februari 2023 een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een boom tussen de percelen Badhuisweg 1 en 3 in Heerde (verzenddatum: 20 februari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deHeerdegids.nl op 10-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Heerde, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHeerdegids.nl
Redactie deHeerdegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Heerde
  2. gmb-2023-84207

Gerelateerde berichten